Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כדורי שוקולד ואספרסו

google analytics במתכון זה צפו 5,085 גולשים

כדורי שוקולד ואספרסו מטריפים, נימוחים וממש נמסים בפה. קבלו מתכון חובה בקלי קלות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל כדקה ורבע 200 גרם שוקולד חלב עם 100 גרם חמאה, מערבבים היטב לקבלת קרם ומניחים בצד.
  2. מכניסים למעבד מזון 250 גרם ביסקוויטים, טוחנים דק ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה 200 גרם שוקולד חלב מומס, 100 גרם חמאה מומסת, חצי כוס קפה אספרסו, חצי כוס סוכר, 2 כפות קקאו, 2 כפות ליקר קפה. מערבבים היטב בעזרת כף, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה וחצי.
  3. מפזרים "אטריות שוקולד" על משטח עבודה. שוקלים 30 גרם ממסת השוקולד, יוצרים כדור, מגלגלים ב"אטריות" ומניחים במנג'ט. כך עם המסה הנותרת. בסיום מכסים בנילון נצמד / או מכניסים לכלי אטום ומעבירים למקרר.
  4. טיפ - אני מציעה לקנות מארז של קילו וחצי ביסקוויטים, לטחון במעבד מזון, לחלק לשקיות של 250 גרם כל אחת ולהעביר למקפיא. חשוב מאד לשים מדבקה על כל שקית עם משקל הביסקוויטים ותאריך. מכניסים למקפיא ונהנים חודשים כיוון שתוקף הביסקוויטים די ארוך. צריכים קינוח טעים אש ומיידי? באים אורחים עוד שעתיים? כעת יש לכם פתרון בצ'יק.

מתכונים קשורים

Translate »