Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כדורי בשר עם פול ופלפל אדום

google analytics במתכון זה צפו 6,174 גולשים

מתכון לכדורי בשר עם פול ופלפל אדום. תבשיל טעים אש, בלי טיפה אחת של שמן. הבישול המקדים של כדורי הבשר במים משאיר את הרוטב צלול וצבעוני. מזמן לא אכלתי תבשיל כל כך טעים ללא שמן.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את התבשיל - מכניסים לתוך קערה מארז פול מוקפא. יוצקים על הפול מים רותחים לכדי כיסוי, לאחר שהפול הפשיר מסננים את כל הנוזלים ומעבירים לסיר רחב (רצוי סוטאג'). מוסיפים לסיר 2 כוסות מים רותחים, מניחים על להבה בינונית, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
  2. לאחר שמנמיכים להבה קוצצים דק, דק פלפל אדום במאסטר סלייסר ומוסיפים לסיר, מוסיפים כף גדושה אבקת מרק עוף, כפית גדושה כורכום, חצי כפית פלפל שחור, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות.
  3. מכינים את כדורי הבשר - מכניסים למאסטר סלייסר (אין צורך לשטוף אותו לאחר קיצוץ הפלפל) עלים מחצי חבילה פטרוזיליה, בצל חתוך לרבעים, קוצצים דק ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 ביצים, 3 כפות קמח מצה, כף גדושה תבלין שווארמה, חצי כפית מלח ומאחדים את כל המרכיבים יחד.
  4. מבשלים בישול מקדים את כדורי הבשר לפני שהם נכנסים לרוטב - ממלאים סיר גדול בהרבה מים ומביאים לרתיחה. בינתיים עד שהמים רותחים יוצרים כ – 10 כדורי בשר ומניחים על משטח עבודה. מכניסים את כדורי הבשר בזה אחר זה לסיר ומבשלים כ – 6 דקות. מסירים את הקצף שנוצר וזורקים לפח. לאחר 6 דקות מוציאים את כדורי הבשר מהסיר בעזרת כף גדולה מחוררת (כדי להוציא את כדורי הבשר ללא נוזלים) ומעבירים לסיר עם הרוטב.
  5. מבשלים חצי שעה עם מכסה סגור. מנערים מידי פעם את הסיר שהרוטב יכסה את כדורי הבשר.

מתכונים קשורים

Translate »