Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כדורי בשר ברוטב כרישה ועלי מנגולד

google analytics במתכון זה צפו 3,368 גולשים

תבשיל כדורי בשר ברוטב כרישה ועלי מנגולד מפתיע. כל הדברים הטובים בסיר אחד.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב - שוטפים היטב 3 גבעולי כרישה, חותכים 2 מהם לחצאי טבעות ומניחים בצד. פורסים בצל לטבעות דקות ומניחים בצד. מסירים לעלי המנגולד את ה"עצם", קוצצים את העלים ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים את גבעולי הכרישה הקצוצים, מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות.
  3. בינתיים, מכניסים למאסטר סלייסר 1 בצל, חצי חבילה כוסברה, 2 טבעות כרישה, קוצצים דק ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 ביצים, 3 כפות קמח מצה, חצי קילו בשר צלעות טחון, 1 כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור, מערבבים היטב ומניחים בצד.
  4. חוזרים לרוטב. מוסיפים עלי מנגולד קצוצים, כף אבקת מרק עוף, מיץ מחצי לימון או כף ממרח לימונים כבושים, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור, כוס מים רותחים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. יוצרים קציצות, מכניסים לסיר, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות הופכים את הקציצות ומבשלים 20 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »