Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טראפלס שוקולד וקרם לוטוס

google analytics במתכון זה צפו 4,374 גולשים

טראפלס שוקולד וקרם לוטוס שאין דברים כאלה. מושלמים לאירוח, נפלאים לקינוח וטעימים ברמות קשות. מי שלא מכין, מפסיד!

דרוג המתכון

  • (2.5 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה עם שוליים גבוהים 200 גרם שוקולד, 300 גרם ממרח לוטוס חלק ומניחים בצד.
  2. בקלחת קטנה, על להבה בינונית, מחממים 150 גרם שמנת מתוקה ו - 50 גרם חמאה. מביאים לרתיחה ומכבים להבה. יוצקים את השמנת והחמאה על השוקולד וממרח הלוטוס. ממתינים דקה ומערבלים בעזרת בלנדר מוט למסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות. (אפשר עד 24 שעות)
  3. טוחנים 16 עוגיות לוטוס ומעבירים לקערה. בעזרת כפית מחלצים פיסות שוקולד מהקערה, שוקלים כל פיסה למשקל של 10 גרם, תחילה מגלגלים את הפיסה בפירורי הלוטוס, מכדררים בידיים לכדור, שוב מגלגלים בפירורי לוטוס ומעבירים למגש או לקופסה אטומה ב"קומה" אחת, לא אחד על השני!!! עד שהטראפלס מתייצבים. מאחסנים במקרר.

מתכונים קשורים

Translate »