Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טחינה ספרה (צהובה)

google analytics במתכון זה צפו 2,230 גולשים

טחינה ספרה (צהובה) היא טחינה מתובלת מעלפת! תבלין העמבה מוסיף לה טעם עוקצני משגע. הטחינה נפלאה כתוספת לבשרים על האש. במיוחד לקבבים. יאללללה תפתיעו.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה 2 כפיות גדושות תבלין עמבה, כוס ורבע מים, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומשאירים בצד שעתיים. (מערבבים מידי פעם) קוצצים דק רבע חבילה פטרוזיליה ומניחים בצד.
  2. לאחר שעתיים מוסיפים כוס טחינה גולמית, מיץ מחצי לימון, חצי כפית מלח, כפית שום כתוש ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם קרמי.
  3. שימו לב, יתכן ולאחר שהטחינה תשהה במקרר מרקמה יהיה סמיך יותר. גם בשלב הזה ניתן לדלל את הטחינה במעט מים עד להגעה למרקם הרצוי.

מתכונים קשורים

Translate »