Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טחינה ביתית

google analytics במתכון זה צפו 5,317 גולשים

מתכון לטחינה פצצה! אין דברים כאלה! איזה טחינה טעימהההה! ואתם הולכים להכין אותה לבד בפחות מ – 10 דקות. ללא חומרים משמרים, הכי טבעי, הכי בריא והכי טרי שיש.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. משמנים במעט שמן את הכוס מבפנים, יוצקים לכוס טחינה ומעבירים לקערה. (הטחינה תחליק לקערה והכוס תישאר נקיה. אם לא משמנים את הכוס הטחינה נדבקת לדפנות וצריך לגרד אותה לקערה) מוסיפים כף טחינה נוספת, כוס מים, כפית שום כתוש, חצי כפית מלח, רבע כפית כמון ומיץ מחצי לימון.
  2. קוצצים דק עלים מ - 3 גבעולי פטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מערבבים את כל הרכיבים בעזרת מזלג עד לקבלת מסה קרמית. (בערך 2 דקות) אם אוהבים טחינה דלילה יותר מוסיפים עוד 2 כפות מים.

מתכונים קשורים

Translate »