Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טורטיה ביס במילוי ספייסי טונה

google analytics במתכון זה צפו 4,853 גולשים

טורטיה ביס במילוי ספייסי טונה ופלפל צ'ומה. מומלץ להכין את הביסים יום קודם, לקחת לעבודה למחרת, בתוספת ירקות ואפילו לשלוח עם הילדים לבית ספר במקום הכריכים. אני הגשתי את הביסים הללו לאורחים כפינגר פוד טרם הארוחה העיקרית. נרשמה התלהבות רבה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מסננים את השמן מהטונה ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות ורבע מיונז, כפית מחוקה פלפל צו'מה, מערבבים היטב ומניחים בצד. פורסים 4 ביצים קשות ומניחים בצד. חותכים למקלות 4 מלפפונים חמוצים ומניחים בצד.
  2. מניחים טורטיה גדולה על משטח עבודה, מורחים טונה על כל פני הטורטיה, בשליש התחתון הקרוב אליכם מניחים פרוסות ביצה קשה, מקלות מלפפונים חמוצים ומגלגלים כמו סושי. מסירים את הקצוות ומחלקים ל - 4 באורך שווה.

מתכונים קשורים

Translate »