Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
טארטלטים במילוי פקאן וקרמל

טארטלטים במילוי פקאן וקרמל פרווה

google analytics במתכון זה צפו 12,205 גולשים

טארטלטים במילוי פקאן וקרמל פרווה בקלי קלות. 15 דקות ויש לכם קינוח ל – 30 אורחים.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 
טארטלטים במילוי פקאן וקרמל

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קלחת 2 כפות מים, 250 גרם סוכר ומניחים על להבה נמוכה. מנערים בעדינות מידי פעם את הקלחת ומבשלים עד לקבלת נוזל ענברי בהיר. (לא עוזבים את הקלחת לרגע! אם הקרמל ישרף הקינוח יצא מאד מר)
  2. בינתיים מחממים דקה ועשרים שניות שמנת צמחית במיקרוגל. כשהסוכר נעשה נוזל ענברי מוסיפים בהדרגה ובעדינות את השמנת לסוכר ומערבבים כל הזמן עד לקבלת מסה במרקם אחיד. מוסיפים 50 גרם מחמאה ולא מפסיקים לערבב עד לקבלת מסה אחידה. (בערך 2 דקות).
  3. לאחר שהמסה אחידה מכבים להבה, מוסיפים 400 גרם אגוזי פקאן ומערבבים. מניחים בצד לצינון ומערבבים כל מספר דקות את המסה כדי שתכסה בצורה שווה את כל האגוזים.
  4. כשהמסה מגיעה לטמפרטורת החדר ממלאים את הטארטלטים. שמרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »