Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

חריימה טבעוני

google analytics במתכון זה צפו 4,158 גולשים

חריימה טבעוני? יש כזה דבר? ברור שיש! להתעלף כמה טעים. חברים, תכינו חצי לחם לניגוב הרוטב 🍆

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. חותכים חציל לטבעות ומניחים בצד. משמנים מחבת פסים ומניחים על להבה בינונית. ממתינים 2 דקות ומעבירים את פרוסות החציל למחבת. צולים 2 דקות מכל צד, מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
  2. מניחים סוטאג' על להבה בינונית. יוצקים לתוכו 1/2 כוס שמן, מוסיפים 2 כפות שום כתוש ומערבבים. השמן אמור להיות קר ולהתחמם יחד עם השום. כשהשמן מתחמם מעט (לא מחממים יתר על המידה כדי לא לשרוף את השום) מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות, מערבבים ומטגנים כ - 2 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים כף + 1/3 כף פפריקה מתוקה ומערבבים. מוסיפים כף + 1/3 כף פפריקה חריפה, כפית גדושה כרוויה, כפית מלח ומערבבים היטב. מטגנים את כל המרכיבים כ - 4 דקות ומערבבים מידי פעם. מוסיפים כוס מים ב - 6 פעימות, לאחר כל פעימה מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים 10דקות.
  4. לאחר 10 דקות מוסיפים כפית גדושה כמון, מיץ מחצי לימון ומערבבים. מניחים את טבעות החציל על הרוטב, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות הופכים את טבעות החציל, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »