Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

חריימה

google analytics במתכון זה צפו 3,305 גולשים

חריימה מהמטבח הטריפוליטאי דגים ברוטב אדום חריף וטעים ברמות קשות. מומלץ להגיש עם חצאי לימון ולחם טרי.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים סוטאג' על להבה בינונית. יוצקים לסיר 3/4 כוס שמן, מוסיפים 2 כפיות גדושות שום כתוש ומערבבים. השמן אמור להיות קר ולהתחמם יחד עם השום. כשהשמן מתחמם מעט (לא מחממים יתר על המידה כדי לא לשרוף את השום) מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות, מערבבים ומטגנים כ - 2 דקות תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים כף + 1/3 כף פפריקה מתוקה ומערבבים. מוסיפים 2 כפות פפריקה חריפה, כפית גדושה כרוויה, כפית מלח ומערבבים היטב. מטגנים את כל המרכיבים כ - 4 דקות ומערבבים מידי פעם. מוסיפים כוס מים ב - 6 פעימות, לאחר כל פעימה מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות.
  3. לאחר 20 דקות מוסיפים כפית גדושה כמון, מיץ מחצי לימון ומערבבים. מניחים את נתחי הדג על הרוטב, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות. לאחר 10 דקות הופכים את נתחי הדג, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »