Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

חמוצים יפנים

google analytics במתכון זה צפו 4,597 גולשים

חמוצים יפנים  כולם אוהבים. הם קלים להכנה ומוכנים במהירות. והמתכון? בסופר קלות

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. בסיר רחב, על להבה בינונית מביאים לרתיחה 2 כוסות חומץ, 1 כוס מים, 1/2 כוס סוכר וכף מלח. כשהמים רותחים מנמיכים להבה ומשאירים את הסיר בכיריים עד שמסיימים לחתוך את הירקות.
  2. בינתיים, חותכים גס חצי כרוב ומעבירים לצנצנת, פורסים לטבעות 8 גזרים מקולפים, 1 מלפפון ומוסיפים לצנצנת. חותכים פלפל אדום לרצועות ודוחסים לצנצנת.
  3. מכבים להבה, יוצקים את הנוזלים לצנצנת וממתינים עד שהמים יגיעו לטמפרטורת החדר. סוגרים מכסה ומעבירים למקרר.
  4. הערה: במתכון המקורי משתמשים בחומץ אורז ומירין (לדעתי פחות מוצלח), מי שרוצה מוזמן להמיר את החומץ במתכון לחומץ אורז ולהוסיף רבע כוס מירין.

מתכונים קשורים

Translate »