Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

חטיפי זעתר

google analytics במתכון זה צפו 8,249 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

חטיפי זעתר ממכרים. לא תאמינו באיזו מהירות קערת ההגשה תחוסל. קבלו מתכון מנצח משלושה מרכיבים בלבד. מומלץ להגיש עם טחינה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל 190 מעלות טורבו. טורפים ביצה ומניחים בצד.
  2. פורסים את בצק העלים על משטח, מפזרים על הבצק זעתר, מצמידים בעדינות את הזעתר עם הידיים לבצק, מגלגלים סיבוב וחצי לשבלול (כמו בתמונה), מנתקים את השבלול מיתר הבצק, חותכים לשבלולים של סנטימטר וחצי בערך ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהחלק החתוך כלפי מעלה. מברישים ביצה טרופה על השבלולים ואופים כחצי שעה / עד שהמאפים זהובים. (כך עד שמסיימים לגלגל את כל הבצק).

מתכונים קשורים

Translate »