חזה עוף ובורגול בטעם גריל

google analytics במתכון זה צפו 3,520 גולשים

חזה עוף ובורגול בטעם גריל. כל הארוחה בקלי קלות במחבת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים, שוטפים ומשרים כוס בורגול גס ב - 4 כוסות מים רותחים 15 דקות. מסננים מנוזלים ומניחים בצד.
  2. פורסים 2 בצלים לחצאי טבעות ומניחים בצד. מלהיטים מחבת רחבה על להבה ביניונית כ - 2 דקות, מוסיפים 3 כפות שמן ומחממים דקה נוספת. מוסיפים למחבת 2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות ומטגנים עד שהבצלים נעשים שקופים. מוסיפים כך גדושה תבלין גריל עוף, כף שטוחה מלח ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים קוביות חזה עוף ומטגנים עד שקוביות העוף מחליפות את צבען. לאחר כ - 5 דקות בערך שרואים שקוביות העוף החליפו את צבען, מוסיפים כוס בורגול שהושרה במים רותחים, חצי כף תבלין גריל עוף, מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים 15 דקות. בשלב הזה טועמים. אם חסרה מליחות מוסיפים חצי כפית מלח. מערבבים מידי פעם.

מתכונים קשורים

Translate »