חזה הודו ופתיתים ברוטב פיצה

google analytics במתכון זה צפו 1,193 גולשים

חזה הודו ופתיתים ברוטב פיצה שילדים אוהבים

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים בצל לטבעות דקות ומניחים בצד. פורסים פלפל אדום לרצועות דקות ומניחים בצד. חותכים חזה הודו לקוביות לא גדולות ומניחים בצד (כיוון שבשר ההודו יבש יחסית).
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן עד שהשמן ממש חם. כשהשמן ממש חם מכניסים את הבצל לסיר ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים לבצל פלפל אדום חתוך לרצועות דקות ומערבבים. מוסיפים קוביות חזה הודו, מערבבים ומטגנים עד שההודו משנה את צבעו.
  3. לאחר שההודו משנה את צבעו מוסיפים כפית גדושה פפריקה מתוקה, כפית גדושה אבקת שום, חצי כפית תבלין אורגנו מיובש, כפית גדושה מלח כפית תבלין לשווארמה ומערבבים היטב. מוסיפים 500 גרם פתיתים ומערבבים. מוסיפים 400 גרם עגבניות מרוסקות, כף רסק עגבניות ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים כ - 40 דקות.

מתכונים קשורים

Translate »