הרוזלך של מלי מאירוב

google analytics במתכון זה צפו 35,237 גולשים

הרוזלך של מלי מאירוב בהשראת קפה לנדוור. תודה רבה למלי האלופה שלנו על מתכון משגע! תודה לבשלנית נתי מגידיש שהתנסתה במתכון ושלחה לנו תמונה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מנפים לתוך קערה 3 כוסות קמח, מוסיפים כוס מים, כפית שמרים יבשים, רבע כוס שמן זית עדין ולשים 10 דקות. לאחר 10 דקות מוסיפים רבע כפית מלח ולשים 2 דקות נוספות. לשים עד לקבלת בצק רך וגמיש. אם יש צורך מוסיפים מעט מים עד רבע כוס. מכסים במגבת ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  2. מחממים תנור ל - 230 מעלות חום.
  3. לשים את הבצק כ - 2 דקות / עד להוצאת בועות האוויר. מחלקים את הבצק ל - 4 כדורים ומניחים אותם על משטח מקומח להתפחה של חצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה מקמחים בנדיבות משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה דק מאד. חשוב לשים לב שהעלה לא נדבק לשיש. מורחים ממרח נוטלה על העלה, מגלגלים לרולדה, חותכים לחתיכות בעובי של 2 ס"מ ומניחים בתבנית.
  5. מכניסים לשלב האמצעי בתנור, אופים 10 דקות בלבד!!!! מוציאים את הרוזלך לבנים מהתנור ומפדרים באבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »