האריס ועוף ברוטב אדום

google analytics במתכון זה צפו 3,868 גולשים

האריס ועוף ברוטב אדום משגע! אין דברים כאלה! העוף רך ומתפרק מהעצם והחיטה סמיכה ורכה בדיוק כמו שאני אוהבת. 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים ושוטפים חצי קילו חיטה ומניחים בצד. קוצצים 4 בצלים גדולים לקוביות בינוניות ומניחים בצד. בסיר רחב (שמתאים גם לאפיה בתנור) על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים קוביות מ - 4 בצלים גדולים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. מוסיפים לסיר 4 ירכיים עוף כשעורם מופנה כלפי תחתית הסיר. מטגנים 5 דקות / עד הזהבה, הופכים את חלקי העוף, מטגנים 5 דקות נוספות מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים ומנמיכים להבה. מוסיפים כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, כפית פפריקה חריפה, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 40 דקות.
  3. לאחר 40 דקות מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות ומערבבים. מוסיפים חצי קילו חיטה, כפית גדושה כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית מלח, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 40 דקות (בשלב הזה טועמים אם חסרה מליחות מוסיפים עוד חצי כפית מלח). מכבים להבה, מדליקים תנור ל - 100 מעלות, מכניסים את הסיר לתנור לשעתיים.

מתכונים קשורים

Translate »