דלעת ערמונים צלויה בתנור

google analytics במתכון זה צפו 1,093 גולשים

דלעת ערמונים צלויה בתנור ב – 10 דקות עבודה. לא יאמן כמה הדלעת הזו טעימה. מרקמה כמרקם בטטה וטעמה כטעם הערמונים.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חוצים 3 יחידות דלעת ערמונים לרוחב, מסירים את הסיבים והגרעינים ומברישים ב - 2 כפות שמן. מחממים מחבת רחבה 2 דקות על להבה בינונית. הופכים את הדלעת על המחבת ומטגנים 2 דקות.
  2. מניחים את חצאי הדלעת בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מפזרים קורט מלח גס ומכניסים לשלב האמצעי של התנור וצולים ב - 200 מעלות למשך שעה.

מתכונים קשורים

Translate »