Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

דואט קינואה וירקות

google analytics במתכון זה צפו 10,144 גולשים

דואט קינואה וירקות מבושלים זו תוספת נפלאה לכל ארוחה. כל כך טעימה שזה לא יאמן. ללקק ת'אצבעות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים, מקלפים, חותכים לקוביות 2 קישואים ומניחים בצד. קוצצים דק 2 גבעולי סלרי עם העלים, עלים מחצי חבילת פטרוזיליה ומניחים בצד. קוצצים בצל לקוביות קטנות ומניחים בצד. קוצצים עגבניה לקוביות קטנות ומניחים בצד.
  2. מכינים את הקינואה - בוררים 3/4 כוס קינואה לבנה, 1/4 כוס קינואה אדומה, שוטפים היטב ומכניסים לסיר קטן. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, מנמיכים אותה, סוגרים מכסה ומבשלים כ - 18 דקות / עד שהמים נגמרים בסיר ומכבים להבה.
  3. בסיר בינוני מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים קוביות קטנות מבצל גדול ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים קוביות קטנות מ - 2 קישואים ומערבבים. מוסיפים את גבעולי הסלרי, קוביות מעגבניה אחת, עלי הפטרוזיליה ומערבבים. מוסיפים רבע כוס מים רותחים, מנמיכים להבה, מוסיפים כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, חצי כפית מלח, מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים 15 דקות / עד שהקישואים מוכנים ומכבים להבה. טועמים, חסרה מליחות מוסיפים חצי כפית מלח ומערבבים.
  4. מעבירים את הקינואה לסיר עם הירקות מיד לאחר שמכבים להבה. מערבבים היטב, מעטרים בעלי פטרוזיליה טריים ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »