Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

דגי בורי צלויים בתנור

google analytics במתכון זה צפו 2,076 גולשים

דגי בורי צלויים בתנור. לא צריך להיות שף מהולל כדי להכין אוכל טעים. אפשר להכין אחלה מנות בפחות מ – 5 דקות הכנה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 200 מעלות, מניחים בטטה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים שעה. לאחר שעה מוציאים את הבטטה מהתנור, חוצים אותה לאורכה ומניחים בצד. לא מכבים את התנור. מנמיכים את החום ל - 180 מעלות.
  2. מערבבים בצלוחית כף גדושה תבלין גריל דג, כפית מלח ומניחים בצד. חוצים 2 עגבניות תמר ומניחים בצד, חוצים שום ומניחים בצד. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים בתבנית את הדגים וחורצים 3 חריצים רוחביים על כל דג, מוסיפים לתבנית את השום והעגבניות. מברישים על הדגים והירקות שמן זית בנדיבות ומפזרים את התבלינים. לאחר פיזור התבלינים מורחים אותם בעזרת המברשת עם השמן על הדגים והירקות. מכניסים לתנור צולים ב - 180 מעלות 40 דקות.
  3. הערה - לתוצאה מושלמת צפו בסרטון ההדרכה.

מתכונים קשורים

Translate »