Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

גרנולה ביתית

google analytics במתכון זה צפו 3,066 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

גרנולה ביתית מעלפת, כל כך מדהימה שאי אפשר להפסיק לאכול אותה היא טבעית, טעימה ובריאה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות חום גריל עליון. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערה 200 גרם שיבולת שועל, 3 כפות סילאן כף סוכר דמררה ומערבבים היטב. משטחים בתבנית את השיבולת שועל, מכניסים לשלב האמצעי בתנור ואופים 10 דקות. לאחר 10 דקות פותחים את דלת התנור, מערבבים את שיבולת השועל היטב בעזרת מזלג, סוגרים את דלת התנור ואופים כ - 10 דקות נוספות / עד ששיבולת השועל זהובה. מוציאים מהתנור וממתינים לצינון מלא.
  3. מפוררים את שיבולת השועל שהתקררה ומעבירים לקערה. מוסיפים 50 גרם חמוציות טבעיות, 50 גרם אוכמניות מיובשות, 20 גרם חליטת פירות, 50 אוגוזי פקאן קצוצים גס, 50 גרם גרעיני חמניה, 50 גרם גרעיני דלעת, מערבבים ושומרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »