Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

גמבה קלויה בשום ולימון

google analytics במתכון זה צפו 33,083 גולשים

גמבה קלויה בשום ולימון ממולצת בחום עם טחינה ולחם טרי או חלה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. צולים בגריל על גבי רשת / על להבת הכיריים / במנגל ביתי את הגמבות מכל הכיוונים. ניתן להשתמש גם במחבת שמשמשת לצורכי קליה. לחמם את המחבת כ - 4 דקות על להבה גבוה, להוסיף את הגמבות ולצרוב מכל הכיוונים עד שהגמבות מתרככות.
  2. מכניסים את הגמבות לתוך שקית ל - 2 דקות. מוציאים את הגמבות מהשקית, מקלפים אותן בקלות, מנקים מגרעינים, חותכים לרצועות ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה מיץ מחצי לימון, כפית שום כתוש, חצי כפית מלח, כף שמן ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »