Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

גליל תמרים בציפוי קוקוס

google analytics במתכון זה צפו 10,769 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

גליל תמרים בציפוי קוקוס משגע, טעים ובריא!

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים 30 גרם פיסטוק מקולף שאינו קלוי, 30 גרם אגוזי מלך ו30 גרם אגוזי לוז לא קלויים על קרש חיתוך וקוצצים גס.
  2. מוסיפים לאגוזים הקצוצים את התמרים, חצי כפית קינמון ולשים עד שהאגוזים הקצוצים נטמעים בעיסה.
  3. משטחים את נייר האפיה על השיש, מפזרים עליו את הקוקוס, מעבירים את העיסה לנייר האפיה ויוצרים צורה של גליל. מגלגלים את הגליל בעזרת נייר האפיה (שמים את העיסה באמצע נייר האפיה, מכסים עם חצי הנייר הנותר ומגלגלים קדימה ואחורה ) כיוון שהמסה קצת דביקה.
  4. כשמתקבלת צורה של גליל עוטפים את הגליל בנייר האפיה ומכניסים לתוך שקית.
  5. מכניסים את הגליל למקרר לשעתיים לפחות, פורסים בסמוך להגשה פרוסות בעובי סמ' אחד. .

מתכונים קשורים

Translate »