Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

גוזלמה גבינות ותרד

google analytics במתכון זה צפו 40,139 גולשים

גוזלמה גבינות ותרד – טעים ברמות עללל! המתכון באדיבות הבשלנית המקסימה שושי נפתלייב.

דרוג המתכון

  • (4 /5)
  • 4 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מערבבים בחצי כוס מים פושרים כף סוכר, כף שמרים יבשים ומניחים בצד ל - 10 דקות התססה.
  2. לאחר 10 דקות מנפים לתוך קערה 4 וחצי כוסות קמח, מוסיפים גביע יוגורט (200 גרם), כפית מלח, כף שמן זית, לשים עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד ל - 15 דקות מנוחה.
  3. שוטפים 150 גרם עלי תרד, סוחטים מהנוזלים, קוצצים דק ומעבירים לקערה. מפוררים לקערה חצי קוביית גבינה מלוחה, 300 גרם גבינה צהובה מגורדת ומערבבים.
  4. מחלקים את הבצק ל - 8 כדורים, מרדדים כל כדור לעלה בגודל של פיתה, שמים במרכז העלה את תערובת הגבינות והתרד, מקפלים את הבצק ל -2 ומהדקים את הקצוות. (כעת הבצק הממולא נראה כמו חצי פיתה)
  5. מברישים את השמן במחבת ומחממים את המחבת כ - 2 דקות על להבה בינונית. מעבירים את הגוזלמה למחבת ומטגנים מכל צד כדקה וחצי, שתיים / עד שרואים שהגוזלמה זהובה.

מתכונים קשורים

Translate »