Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בשר שריר ארטישוק ירושלמי בטטה ואפונה

google analytics במתכון זה צפו 2,133 גולשים

בשר שריר ארטישוק ירושלמי בטטה ואפונה. כל הארוחה בסיר אחד. והטעם? גן עדן.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים 400 גרם אפונה מוקפאת לקערה, יוצקים על האפונה מים רותחים ומניחים בצד. מקלפים חצי קילו בטטה קסביה, פורסים לטבעות עבות ומניחים בצד. מקלפים וחותכים לקוביות בטטה גדולה. פורסים בצל לטבעות ומניחים בצד. מקלפים את העגבניות, חותכים לקוביות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים כפית בהרט, מערבבים היטב, ומטגנים דקה.
  3. לאחר דקה מכניסים קילו קוביות בשר שריר לסיר (לא בקומות!!!) ומטגנים 10 דקות עם הבצל. לאחר 10 דקות הופכים את קוביות הבשר ומטגנים 5 דקות נוספות. לאחר 5 דקות מוסיפים את קוביות העגבניה ומערבבים היטב, מוסיפים כוס מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעתיים.
  4. לאחר שעתיים מוסיפים קוביות בטטה, טבעות ארטישוק ירושלמי, 400 גרם אפונת גינה, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים עוד שעה ורבע / עד שהארטישוק הירושלמי רך.

מתכונים קשורים

Translate »