Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בשר שעועית ירוקה אפונה וגזר / Green bean meat peas and carrots

google analytics במתכון זה צפו 3,104 גולשים

תבשיל בשר שעועית ירוקה אפונה וגזר משגע לארוחת צהריים משפחתית.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מקלפים 3 בצלים גדולים, פורסים לטבעות דקות ומניחים בצד. מכניסים לקערה 400 גרם שעועית ירוקה מוקפאת, 400 גרם אפונת גינה מוקפאת יוצקים לקערה מים רותחים עד כיסוי ומניחים בצד. מקלפים 4 גזרים, פורסים לטבעות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים קילו פרוסות בשר שריר הזרוע ומטגנים 10 דקות. לאחר 10 דקות הופכים את נתחי הבשר ומטגנים 10 דקות נוספות. מוסיפים כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, כף בהרט, כוס מים רותחים, מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים שעתיים.
  3. לאחר שעתיים מוסיפים לסיר טבעות גזר, אפונה ושעועית ירוקה (לאחר סינון הנוזלים), סוגרים מכסה ומבשלים שעה נוספת / עד לריכוך מלא של הבשר.

מתכונים קשורים

Translate »