Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בשר ראש ברוטב פיקנטי

google analytics במתכון זה צפו 4,671 גולשים

בשר ראש ברוטב פיקנטי בלי גרגירי חומוס. כל ביס תענוג. הבשר רך , פיקנטי ובחריפות מעודנת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן, כשהשמן חם מוסיפים קילו וחצי בשר ראש (חותכים לקוביות את נתחי הבשר בשלב מאוחר יותר) וצורבים אותו מכל הכיוונים, בערך דקה וחצי מכל כיוון. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, וגרים מכסה ומבשלים שעה.
  2. לאחר שעה מוציאים את הבשר מהסיר (שומרים את נוזלי הבשר!!!) ממתינים שיתקרר מעט, חותכים לקוביות לא גדולות ומניחים בצד. (לא זורקים את השומן רובו נמס בבישול, אם אתם לא אוהבים שומן זה הזמן להסיר חלק ממנו. אם בחרתם להסיר שומן חשוב לא להסיר את כולו)
  3. פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות ומניחים בצד. שוטפים היטב, קוצצים דק 2 חבילות כוסברה ומניחים בצד. פורסים לטבעות פלפל ירוק חריף ומניחים בצד. פורסים 6 שיני שום לאורך ומניחים בצד.
  4. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים 6 שיני שום פרוסים, טבעות מפלפל חריף ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר ומערבבים. מוסיפים כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות ממי הבישול של הבשר, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים שעתיים.
  5. לאחר שעתיים מפזרים בסיר 2 צרורות כוסברה קצוצה דק ומבשלים עוד 10 דקות ללא מכסה. מערבבים מידי פעם. הבשר מוכן כשמזלג ננעץ בו ללא "התנגדות". כניסת חלקה של המזלג לבשר מעידה על בשר מוכן.

מתכונים קשורים

Translate »