Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בשר כתף מרכזי ותפוחי אדמה ברוטב אדום

google analytics במתכון זה צפו 5,042 גולשים

בשר כתף מרכזי ותפוחי אדמה ברוטב אדום. אין דברים כאלה! המתכון הזה הוא מתכון מנצח. אפשר לחסל את התבשיל בקלות עם חצי לחם.

דרוג המתכון

  • (4.5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים 3 בצלים לקוביות קטנות ומניחים בצד. פורסים 10 שיני שום לאורכם ומניחים בקערית.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהן נעשות שקופות. מוסיפים 10 שיני שום פרוסות וממשיכים לטגן כ – 2 דקות. מוסיפים כף סוכר ו - 2 כפות סילאן, מערבבים, מבשלים כ - 2 דקות ומעבירים את התערובת לקערה.
  3. מכניסים לסיר (מבלי לשטוף אותו) את קוביות הבשר בזו אחר זו וצורבים אותן מכל הכיוונים. כשקוביות הבשר משנות את צבען ונצרבות מכל הכיוונים, מחזירים את תערובת הבצל, הסילאן והסוכר לסיר.
  4. מוסיפים כפית גדושה פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית פלפל שחור, כוס וחצי מים רותחים ומערבבים. סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים שעתיים וחצי.
  5. לאחר שעתיים וחצי מוסיפים 3 כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז, כפית מלח, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות.
  6. בינתיים, מקלפים 3 תפוחי אדמה וחותכים אותם לקוביות. מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לסיר, מנערים מעט בכדי שהרוטב יכסה את תפוחי האדמה, סוגרים מכסה ומבשלים חצי שעה / עד לריכוך תפוחי האדמה.

מתכונים קשורים

Translate »