בלינצ'ס קלאסי במילוי גבינה מתוקה

google analytics במתכון זה צפו 3,433 גולשים

בלינצ'ס קלאסי במילוי גבינה מתוקה. כל כך התלהבתי שהכפלתי כמויות. האורחים שלי ביקשו מנה אקסטרה. יצא מהמם.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את תערובת הבלינצ'ס - מכניסים לקערה 3 ביצים, 2 כוסות קמח, 1 כוס מים, 1 כוס חלב, 2 כפות שמן, 2 סוכר וניל וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לרבע שעה.
  2. מוציאים את הבלילה של הבלינצ'ס מהמקרר, מערבבים היטב, יוצקים אותה דרך מסננת לקערה אחרת (למניעת היווצרות גושים) ומניחים בצד. מניחים מחבת טפלון לא גדולה על להבה בינונית מונמכת 2 דקות. מניחים במחבת כפית חמאה ומנערים בעדינות כך שהחמאה תכסה את תחתית המחבת. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת, מנערים בעדינות את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתית המחבת. לאחר כדקה בערך כשרואים שהבלילה מתייבשת הופכים את הבלינצ'ס, מטגנים 20 שניות נוספות ומעבירים לצלחת. מסיימים לטגן את כל הבלינצ'סים באותו האופן מבלי להוסיף חמאה למחבת. מערימים את הבלינצ'סים בצלחת גדולה וממתינים לצינון מלא.
  3. מכינים קרם גבינה - מכניסים לקערה 2 גבינת טוב טעם, רבע כוס סוכר, כפית תמצית מניל אמיתית, 1 אינסטנט פודינג וניל ומתחילים להקציף עם וו בלון. לאחר שמתקבלת מסה קרמית, מוסיפים את השמנת מתוקה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  4. מורחים את הקרם בעזרת מרית על כל שטח הבלינצ'ס, מגלגלים לגלילה ומניחים במגש, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. לפני ההגשה מעטרים בסירופ מייפל או סירופ שוקולד.
  5. הערה: אפשר להקפיא את הבלינצ'סים עם המילוי.

מתכונים קשורים

Translate »