בלונדיז

google analytics במתכון זה צפו 7,200 גולשים

בלונדיז מפוצצת בשוקולד לבן בדיוק כמו שאתם אוהבים. מי שלא מכיר, היא הבת דודה של הבראוניז, נעים מאד. והמתכון? בקלי קלות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. מנפים 3/4 כוס קמח ומניחים בצד. משמנים תבנית מרובעת 20/20 בחמאה רכה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת זכוכית 250 גרם מטבעות שוקולד, 150 גרם חמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים כדקה וחצי ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת מסה אחידה.
  3. מוסיפים חצי כוס סוכר וטורפים בעזרת מטרפה. מוסיפים 3 ביצים וטורפים לקבלת קרם כבד. מוסיפים 3/4 כוס קמח, טורפים עד שהקמח נטמע במסה ויוצקים לתבנית.
  4. מפזרים מעל המסה 50 גרם מטבעות שוקולד לבן או שוקולד לבן קצוץ גס ואופים כ - 35 דקות / עד שהעוגה יציבה וקיסם עת שחודר אליה יוצא עם פרורים עדינים.

מתכונים קשורים

Translate »