בטטה צ'יפס לסלט

google analytics במתכון זה צפו 4,930 גולשים

בטטה צ'יפס לסלט ירקות, קראנצ'י מעלף. מתאים לכל סוגי הסלטים העליים. כולל טיפ זהב לשמירת הצבע הכתום הרענן לאחר הטיגון. 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים בטטה בינונית, שוטפים, פורסים עם קולפן ירקות את כל הבטטה לרצועות. מעבירים לקערה, ממלאים במים קרים ומעבירים למקרר למהלך הלילה (כך שומרים על צבע בטטה רענן לאחר הטיגון. הבטטה לא תהפוך לחומה לאחר הטיגון בשיטה הזו).
  2. מייבשים היטב את רצועות הבטטה, מחממים במחבת לא גדולה על להבה בינונית כוס שמן. כשהשמן ממש חם מכניסים רבע מכמות הרצועות ומטגנים עד שהבטטה הופכת מרכה לצ'יפס. בשלב הזה מוציאים במהירות את הבטטה לצלחת מרופדת בנייר אפיה. הטיגון בכל סיבוב הוא בערך דקה וחצי.
  3. לא שורפים את הבטטה! איך שהיא מתחילה להתקשות ולהפוך לצ'יפס בצבע כתום עמוק מוציאים את הרצועות לצלחת מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעט מלח, ממתינים לצינון, מפזרים על הסלט ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »