Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בורקס של פעם

google analytics במתכון זה צפו 15,199 גולשים

בורקס של פעם. 10 דקות הכנה ויש לכם 12 מנות יפות וטעימות.

דרוג המתכון

  • (3.3 /5)
  • 4 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות טורבו. מכניסים לקערה גביע קוטג', חצי קילו גבינה לבנה, כוס גבינה צהובה מגורדת 3 ביצים + חלבון (את החלמון שומרים בצד), כפית מלח, מערבבים ומניחים בצד.
  2. משטחים את הבצק על משטח עבודה מקומח, מרדדים ומעבירים לתבנית גדולה. יוצקים את תערובת הגבינות על מחצית הבצק, את חצי השני של הבצק מקפלים על הגבינות, מכניסים את השוליים של הבצק העליון מתחת לשולי הבצק התחתון ומהדקים בעזרת האצבעות (כדי שהמלית לא תצא החוצה בזמן האפיה). מסמנים בבצק 12 מרובעים בעזרת סכין חדה, מורחים את הבצק בחלמון ששמרתם בצד ומפזרים מעל שומשום בהיר ושומשום שחור. אופים כשעה / כשתחתית הבורקס זהובה. (בודקים לאחר 45 דקות)

מתכונים קשורים

Translate »