Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אושפלו אוסובוקו ובורגול

google analytics במתכון זה צפו 7,432 גולשים

אושפלו אוסובוקו ובורגול משגע. ארוחת צהריים נפלאה לכל המשפחה. הבורגול משמש תחליף נהדר לאורז. שווה לנסות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה 2 כוסות בורגול גס, בוררים, שוטפים היטב, מוסיפים 8 כוסות מים רותחים ומניחים בצד.
  2. חותכים לקוביות לא גדולות 3 בצלים גדולים, 8 גזרים ומניחים בצד.
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 4 כפות שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את הגזרים ומבשלים 5 דקות נוספות עד שהגזרים משנים את צבעם. מוסיפים חצי כפית מלח, חצי כף כמון ומערבבים.
  4. לאחר כ - 2 דקות מעבירים את הבצל והגזר לקערה. מחזירים את הסיר לכיריים (מבלי לשטוף אותו) וצורבים את קוביות האוסובוקו מכל הצדדים.
  5. לאחר שקוביות הבשר נצרבו מכל הכיוונים מוסיפים מחצית מכמות הגזר והבצל הנותרים לסיר, 2 כוסות מים רותחים, חצי כף כמון, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מערבבים וסוגרים מכסה. מנמיכים להבה ומבשלים על להבה נמוכה 3 שעות.
  6. לאחר 3 שעות מוסיפים 2 כוסות בורגול, את הגזר והבצל וחצי כפית מלח. מנערים את הסיר בעדינות, מכסים את הסיר במגבת ומעליו מכסה. מבשלים חצי נוספת ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »