Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ארומה קייק פולנטה תפוז כשרה לפסח

google analytics במתכון זה צפו 9,364 גולשים

ארומה קייק פולנטה תפוז כשרה לפסח מ ע ל פ ת ! רכה עסיסית במרקם משגע. אל תוותרו עליה בערב החג.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 
ארומה קייק פולנטה תפוז כשרה לפסח מ ע ל פ ת !

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו.
  2. מכינים דבש תפוזים - מכניסים לסיר קטן כוס מים, גרידת קליפת תפוז מתפוז שלם, כוס סוכר ומבשלים על להבה בינונית כ - 5 דקות עד שהסוכר נמס. לאחר שהסוכר נמס מנמיכים להבה מוסיפים מיץ מרבע לימון, מבשלים 5 דקות נוספות ומכבים להבה.
  3. מכינים את העוגה - מקציפים במהירות בינונית 4 חלבונים, מוסיפים בהדרגה כוס סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה תפוחה ויציבה.
  4. בינתיים, מנפים לתוך קערה כוס קמח, מוסיפים כוס קמח תירס מהיר הכנה, כוס ורבע קוקוס, מערבבים היטב. מוסיפים 4 חלמונים (הצהובים) כוס שמן, כוס מיץ תפוזים, גרידת תפוז דקה מתפוז אחד וטורפים היטב במטרפה ידנית עד לקבלת מסה אחידה.
  5. מקפלים את קצף החלבונים למסה עם החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה, מעבירים לתבנית גדולה (A4) חד פעמית, משומנת ואופים כ- 42 דקות / עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  6. מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים עליה בעזרת כף את הדבש שהספיק להתקרר. מעטרים בפתיתי קוקוס.

מתכונים קשורים

Translate »