Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אפונה עם שבבי אורז ובצל

google analytics במתכון זה צפו 3,264 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

אפונה עם שבבי אורז ובצל. קבלו מתכון מהיר לתוספת מושלמת.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים במאסטר סלייסר (או לקוביות קטנות) 2 בצלים גדולים ומניחים בצד. מכניסים לקערה עמוקה 800 גרם אפונת גינה מוקפאת, יוצקים עד כיסוי מים רותחים ומניחים בצד.
  2. בסוטאג' בינוני על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את קוביות הבצל ומערבבים עד שהבצל נעשה שקוף. לאחר שהבצל נעשה שקוף מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל שחור, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
  3. מסננים את האפונה מהנוזלים ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב, מבשלים 2 דקות, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות עם מכסה סגור.
  4. לאחר 5 דקות שהאפונה מתבשלת בסיר, מטפלים בשבבי האורז. מכניסים לכלי עמוק את שבבי אורז, יוצקים עליהם מים רותחים, ממתינים 4 דקות, שוטפים במי ברז קרים, מסננים ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים 4 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »