Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אנטיפסטי חצילים כרובית ושעועית ירוקה

google analytics במתכון זה צפו 7,513 גולשים

אנטיפסטי חצילים כרובית ושעועית ירוקה. טעים ברמות קשות ונפלא כתוספת לארוחה בשרית או חלבית.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים 3 חצילים, חותכים לקוביות לא גדולות ומעבירים לקערה גדולה. שוטפים ומחלקים כרובית שלמה לפרחים לא גדולים ומוסיפים לקערה, מוסיפים 400 גרם שעועית ירוקה מוקפאת, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, כף שמן, חצי כפית מלח ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
  2. מניחים בתבנית הברזל של התנור נייר אפיה, מעבירים את הירקות עם הרוטב לתבנית ומשטחים עם הידיים. מכסים את הירקות עם נייר אפיה נוסף, מכניסים את קצוות הנייר העליון מתחת לנייר התחתון בתנועות עטיפה, כך שיווצר מארז ירקות. מכסים את התבנית בנייר כסף ואוטמים היטב.
  3. מכניסים את התבנית לשלב האמצעי בתנור שחומם ל - 200 מעלות טורבו ואופים 40 דקות. לאחר 40 דקות מסירים את נייר הכסף ונייר האפיה העליון ואופים כ - 25 דקות נוספות / עד שהירקות מקבלים גוון זהוב.
Translate »