Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אורז בטעם גריל

google analytics במתכון זה צפו 26,229 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לאורז בטעם גריל. נסענו לסוף שבוע ארוך לצימר בצפון ושלחנו את הגברים לקניות. בין היתר הם היו אמורים לקנות גם תבלינים. הגברים שלנו חזרו עם תבלין לגריל עוף וזעתר בלבד (זה בדרך כלל מה שקורה ששולחים אותם לקניות). האמת, הסתדרנו לא רע ואני קפצתי על ההזדמנות להתנסות בתיבול מפתיע לאורז. נחשו מה? יצא פצצה! אפילו רוני חזן התעלף על האורז.

דרוג המתכון

  • (2.2 /5)
  • 3 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים בצל גדול לחצאי טבעות ומניחים בצד. מגרדים במגרדת גסה 4 גזרים בינוניים ומניחים בקערית. בוררים 2 כוסות אורז יסמין ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את הגזר המגורד, מערבבים ומטגנים כ - 2 דקות. מוסיפים כף גדושה שום כתוש, מערבבים, מטגנים דקה, מוסיפים כפית מלח, כף גדושה תבלין גריל עוף ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות אורז יסמין, מערבבים, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים, מנמיכים להבה, טועמים, אם חסר מלח זה הזמן לתקן תיבול ולערבב. סוגרים מכסה ומבשלים 22 דקות.

מתכונים קשורים

Translate »