Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אומלט קישואים

google analytics במתכון זה צפו 15,680 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לאומלט קישואים זוגי נהדר. מתאים לארוחת בוקר או ערב לזוג. כמובן שניתן להכפיל כמויות. כל כך טעים ובריא חבל על הזמן!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים דק עלים מ - 5 גבעולי שמיר ומניחים בצד.
  2. במחבת קטנה (קוטר 22 ס"מ) על להבה בינונית מחממים כף שמן כדקה וחצי / עד שהשמן חם. בינתיים, מקלפים את הבצל ופורסים לטבעות דקות. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל למחבת ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. (מערבבים מידי פעם)
  3. מקלפים את הקישוא, מגרדים במגרדת גסה לתוך קערה וסוחטים את הנוזלים. מוסיפים למחבת ומטגנים כ - 5 דקות / עד שהקישוא מתרכך. מוסיפים רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית מלח, מערבבים, מטגנים דקה נוספת ומעבירים לקערה.
  4. מחזירים את המחבת לכיריים, מוסיפים כף שמן ומחממים את השמן כדקה. מכניסים לקערית 3 ביצים גדולות, עלי שמיר קצוצים מ - 5 גבעולים, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, טורפים היטב ויוצקים למחבת. מפזרים את הקישוא והבצל על הביצים, מנמיכים להבה וסוגרים מכסה. מטגנים כ - 2 וחצי דקות / עד שרואים שתחתית האומלט זהובה. הופכים בעזרת מרית רחבה. בשלב הזה אין צורך לכסות במכסה. מטגנים דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה.

מתכונים קשורים

Translate »