Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אוזני המן במילוי ריבת חלב

google analytics במתכון זה צפו 2,472 גולשים

אוזני המן במילוי ריבת חלב עם טריק למניעת נזילות מהצדדים. חובה להשתמש בריבת חלב איכותית.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבצק - מנפים את הקמח ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים 200 גרם קוביות חמאה קרה, 100 גרם סוכר ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים.
  2. לאחר שהמרכיבים הופכים לפירורים מוסיפים 1 ביצה ומעבדים עד לקבלת מסה פירורית. מוציאים את המסה הפירורית מהמעבד מזון, אוספים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים את הבצק למקרר למנוחה של שעה. (חשוב לא להתעסק יותר מידי עם הבצק)
  3. לאחר שעה מדליקים תנור ל - 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בצד.
  4. מכינים את המילוי - טוחנים 150 גרם ביסקוויטים דק, מוסיפים 350 גרם ריבת חלב, מערבבים היטב ומניחים בצד.
  5. מקמחים משטח עבודה, מפזרים מעט קמח על כדור הבצק ולשים לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה בעובי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת רינג בקוטר 7 ס"מ. ממלאים כל עיגול בצק בכפית תערובת ריבת חלב וביסקוויטים, מעבירים את דפנות העיגול לאמצע ומהדקים היטב.
  6. מכניסים את התבנית לשלב השני התחתון של התנור ואופים 20 דקות / עד שרואים שקצוות אוזני ההמן מזהיבות בפינות. אוזני ההמן מוכנים כאשר הם זהובים בפינות ולבנים באמצע. מפזרים אבקת סוכר לאחר צינון.

מתכונים קשורים

Translate »