Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אוזני המן במילוי פרג

google analytics במתכון זה צפו 6,072 גולשים

אוזני המן במילוי פרג כל כך טעימים שזה לא יאמן. מבטיחה לכם שהכי טעים להכין אותם בבית.

דרוג המתכון

  • (0.5 /5)
  • 1 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים את המילוי - מכניסים לתוך סיר לא גדול 3 כוסות פרג טחון טרי, 1 כוס סוכר, 1 כוס חלב, 100גרם חמאה בטמפרטורת החדר, זסט מלימון שלם ומניחים את הסיר על להבה בינונית. מבשלים 10 דקות תוך כדי ערבוב, מכבים להבה, מוסיפים 80 גרם פירורי ביסקוויטים, מערבבים היטב ומניחים בצד לצינון. (המסה אמורה להתקרר לגמרי)
  2. מכינים את הבצק - מנפים את הקמח ומניחים בצד. חותכים 500 גרם חמאה קרה לקוביות.
  3. מכניסים את קוביות החמאה, 200 גרם סוכר ו – 600 גרם קמח למעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים.
  4. מוסיפים 2 ביצים ומעבדים עד שמתגבשת מסה פירורית.
  5. מוציאים את המסה הפירורית מהמעבד מזון, אוספים לכדור, עוטפים בניילון או בניילון נצמד ומעבירים את הבצק למקרר למנוחה של שעתיים. (חשוב לא להתעסק יותר מידי עם הבצק)
  6. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חם. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בצד.
  7. לאחר שעתיים מקמחים משטח עבודה, מפזרים מעט קמח על כדור הבצק ולשים בין שתי ניירות אפיה לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה בעובי ס"מ, מפזרים מעט פרג על הבצק (כמו בסרטון ההדרכה), מרדדים מעט, וקורצים עיגולים בעזרת רינג בקוטר 10 ס"מ. (ניתן להשתמש ברינג בקוטר 7 ס"מ או בעזרת כוס).
  8. ממלאים כל עיגול בצק בכפית מלית פרג, מעבירים את דפנות העיגול לאמצע, מהדקים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  9. מכניסים את האוזני המן לשלב השני התחתון של התנור ואופים 20 דקות / עד שרואים שקצוות אוזני ההמן מזהיבים בפינות. אוזני ההמן מוכנים כאשר הם זהובים בפינות ולבנים באמצע. (כמו בתמונה)
  10. לאחר שאוזני ההמן הצטננו מפזרים מעליהם אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום.
  11. הערה: את המילוי מניחים על הצד החלק של הבצק, הצד המעוטר בפרג אמור להיות כלפי חוץ צפו בסרטון ההדרכה.

מתכונים קשורים

Translate »