Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אוזני המן במילוי עדשים m&m

google analytics במתכון זה צפו 6,968 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

אוזני המן במילוי עדשים m&m – הילדים עפו על אוזני ההמן הללו! לא נשאר פירור!

דרוג המתכון

  • (3.7 /5)
  • 3 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבצק מנפים את הקמח ומניחים בצד. חותכים 200 גרם חמאה קרה לקוביות.
  2. מכניסים את קוביות החמאה, 100 גרם אבקת סוכר ו – 300 גרם קמח למעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים.
  3. לאחר שהרכיבים הופכים לפירורים מוסיפים 2 חלמונים ומעבדים את הרכיבים עד שמתגבשת מסה פירורית.
  4. מוציאים את המסה הפירורית מהמעבד מזון, אוספים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים את הבצק למקרר למנוחה של שעה. (חשוב לא להתעסק יותר מידי עם הבצק)
  5. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חם. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בצד.
  6. לאחר שעה מקמחים משטח עבודה, מפזרים מעט קמח על כדור הבצק ולשים לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה בעובי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת רינג בקוטר 7 ס"מ. (ניתן להשתמש ברינג בקוטר 10 ס"מ או בעזרת כוס).
  7. ממלאים כל עיגול בצק בחצי כפית שוקולד נוטלה ( חשוב מאד לא למלא בהרבה שוקולד כדי שדפנות העוגיה לא יפתחו), מעבירים את דפנות העיגול לאמצע ומהדקים היטב, מניחים בכל אוזן המן 4 עדשים m&m
  8. מכניסים את האוזני המן לשלב השני התחתון של התנור ואופים 20 דקות / עד שרואים שקצוות אוזני ההמן מזהיבות בפינות. (העדשים יסדקו מעט וזה בסדר)
  9. אוזני ההמן מוכנים כאשר הם זהובים בפינות ולבנים באמצע. (כמו בתמונה)
  10. לאחר שאוזני ההמן הצטננו מפזרים מעליהם אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »