Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
aaa

מצות מקורמלות עם אגוזי פקאן - קבלו מתכון מרענן לקינוח מתוק במיוחד.

פסח 2018 – 5 קינוחים מדהימים לערב החג

google analytics בפוסט זה צפו 11,296 גולשים

פסח 2018 – 5 קינוחים מדהימים לערב החג


עוגת שוקולד הקסם השחור כשרה לפסח פרווה

עוגת שוקולד הקסם השחור פרווה כשרה לפסח

עוגת שוקולד הקסם השחור כשרה לפסח פרווה תגרום לכם לשכוח מכל המתכונים האחרים. הטעימה הראשונה מהעוגה הותירה אותי המומה. הופתעתי מאד שהעוגה הכשרה לפסח מוצלחת בדיוק כמו העוגה המקורית, עם טאץ עדין של פסח. מרקם העוגה נימוח, העוגה רכה, טעימה וגבוה. 5 דקות ולתנור! אל תוותרו עליה בערב החג!

מרכיבים:

4 ביצים
כוס וחצי קמח מצה דק לעוגות
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
2 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
חצי כוס אבקת קקאו
חצי כוס אבקת שוקולית
2 כוסות סוכר (400 גרם)
2 כוסות מים חמים (סף רתיחה) 480 מיליליטר
1 כוס שמן (240 מיליליטר)
200 גרם שוקולד מריר
מיכל שמנת צמחית לקצפת (250 מיליליטר)

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל – 180 מעלות חום.
מכינים את העוגה – מכניסים לתוך קערה כוס וחצי קמח מצה דק לעוגות, חצי כוס קמח תפוחי אדמה, 2 כוסות סוכר, 2 אבקת אפיה, 1 סוכר וניל, חצי כוס אבקת קקאו, חצי כוס אבקת שוקולית ומערבבים בעזרת כף. מוסיפים 4 ביצים, כוס שמן ומתחילים להקציף. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות מים חמים ומקציפים עד לקבלת מסה אחידה.
משמנים תבנית מלבנית חד פעמית גדולה (לא הענקית ולא הבינונית) 25/30 ס"מ, מעבירים את המסה לתבנית ואופים כ – 45 דקות.
מכניסים שמנת מתוקה צמחית לסיר קטן ומחממים על להבה בינונית עד שהשמנת חמה מאד ומבעבעת מעט ומכבים להבה. (כ – 2 דקות) שוברים לקוביות 150 גרם שוקולד מריר (חבילה וחצי), מכניסים לתוך הסיר את קוביות השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נטמע בשמנת. (במידה והתקבל קרם בהיר מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים את הסיר ומערבבים עד שמקבלים קרם שוקולד כהה יותר)
את חצי חבילת השוקולד הנותרת מניחים בצד.
יוצקים חצי מכמות קרם השוקולד שבסיר לתוך קערית ומניחים בצד.
שוברים לקוביות את חצי חבילת השוקולד שנותרה ומוסיפים לקרם שוקולד שבסיר. מערבבים את הקרם בסיר עם השוקולד עד שהשוקולד נטמע בקרם ומניחים בצד.
כשמוציאים את העוגה מהתנור מחוררים חורים בכל שטח העוגה בעזרת קיסם עץ. (כ – 20 חורים) יוצקים על העוגה כשהיא חמה את קרם השוקולד הדליל מהקערית וממתינים 5 דקות.
לאחר 5 דקות יוצקים על העוגה את קרם השוקולד הסמיך מהסיר. מצננים, מכסים את העוגה בנייר כסף בזהירות שהנייר לא ידבק לשוקולד ומעבירים למקרר. (העוגה מאד טעימה כשהיא בטמפרטורת החדר)

קינוחים בכוסות – קרם וניל שוקולד ותות פרווה

קינוחים בכוסות - קרם וניל שוקולד ותות פרווה

קינוחים בכוסות – קרם וניל שוקולד ותות פרווה

קינוחים בכוסות – קרם וניל שוקולד ותות פרווה משגע. איזה טעמים נפלאים, שוקולד, תות, וניל, מי צריך יותר מזה? 20 דקות השקעה ואתם מסודרים.

מרכיבים
המרכיבים לקרם וניל
2 שמנת מתוקה צמחית (480 מיליליטר)
2 אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
1/2 כוס מים קרים (120 מיליליטר)
כפית מחית וניל אמיתית!
המרכיבים לקרם שוקולד
150 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה צמחית
כ – 30 תותים ואפשר גם פחות

הוראות הכנה
מכינים על השיש מראש 20 כוסות על מגש. (כמות הכוסות תלויה בגודלן. ככל שהכוסות קטנות יותר כך יתקבלו יותר קינוחים. חותכים 10 תותים לקוביות קטנות ומפזרים בתחתית הכוסות. חותכים 5 תותים לקוביות קטנות ומניחים בצד.
מכינים קרם וניל – מכניסים לקערת המיקסר 2 מיכלי שמנת צמחית, 2 אינסטנט פודינג וניל, כפית תמצית וניל אמיתית, חצי כוס מים קרים ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם וניל במרקם יציב.מעבירים לשק זילוף (אם אין אפשר להשתמש בזהירות עם כף) ומזלפים לכוסות עד 3/4 גובה. מוסיפים 3 קוביות תות לכל כוס ומעבירים למקרר להתייצבות.
מכינים גנאש שוקולד – בסיר קטן על להבה בינונית מחממים מיכל שמנת צמחית. כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה שוברים 150 גרם שוקולד לקוביות, מוסיפים לסיר ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולד. מעבירים לקערית וממתינים כ – 10 דקות שהקרם יגיע לטמפרטורת החדר.
לאחר שהקרם הגיע לטמפרטורת החדר, מוציאים מהמקרר את הכוסות עם קרם הוניל ויוצקים בעזרת כף שוקולד עד שהשוקולד מכסה את קוביות התות הקטנות ומניחים בצד.
את התותים הנותרים חוצים ל – 2, כל חצי תות חותכים לחצאי טבעות דקות ומניחים על קרם השוקולד.

עוגיות אמרטי

עוגיות אמרטי

עוגיות אמרטי

, , , , ,

עדיין אין תגובות.

כתיבת תגובה

Translate »