Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת שוקולד הקסם השחור – חלבית

google analytics במתכון זה צפו 2,479,759 גולשים

זאת העוגה ש"הפילה את חמותי מהכיסא" הרי לכם מתכון לעוגת שוקולד שהיא לפחות בת 30 שנה, אחת העוגות הכי טעימות שאכלתי. היא עשירה, נימוחה, עסיסית ופשוטה להכנה. פעם אחת ניסיתם, התמכרתם!

חברים יקרים, אין טעות במתכון יש להשתמש גם בקמח תופח וגם באבקת אפיה. כמות המסה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 26 ולתבנית גדולה חד פעמית (לא הענקית ולא הבינונית). המסה דלילה יחסית וזה בסדר. השוקולד שאמורים ליצוק על העוגה אמור להיות קר והעוגה אמורה להיות חמה. אפשר גם בלי מיקסר עם מטרפה ידנית עד שכל הרכיבים מתגבשים ולהוסיף בהדרגה את השמן בסוף. (להכניס את כל הרכיבים אחד אחרי השני לפי הסדר במתכון) 2 כוסות סוכר זו לא טעות העוגה יוצאת פצצה. לא מתוקה מידי. לשים את העוגה בשלב האמצעי של התנור, לא להוציא את העוגה לפני הזמן ולא לפתוח את התנור באמצע האפיה לראות מה שלומה. אפשר לפתוח את דלת התנור רק לאחר 40 דקות, לנעוץ קיסם עץ, אם הקיסם לא יוצא נקי לסגור מיד את דלת התנור ולבדוק שוב לאחר 5 דקות. ב ה צ ל ח ה !

 

Print Friendly, PDF & Email
    גודל טקסט
 

מתכונים קשורים

Translate »