עוגת הפרג של עדה

google analytics במתכון זה צפו 11,083 גולשים

חברים, הפעם עוגת פרג רכה ועסיסית ב – 5 דקות של הבשלנית עדה כהן. עדה ממליצה על ציפוי קרמי פרווה הורס! אם בא לכם לצפות את העוגה אתם מוזמנים. מכניסים לקלחת 100 גרם מרגרינה, 100 גרם שוקולד מריר, חצי כוס מיץ תפוזים או מים, 2 כפות קקאו, 2 וחצי כפות סוכר, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם קרמי ומכבים להבה. כשהקרם מוכן מוסיפים 2 כפות שמן, מערבבים, יוצקים על העוגה ומפזרים מעל אגוזים גרוסים. עדה, תודה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום.
  2. מנפים לתוך קערה 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים כוס וחצי סוכר, 100 גרם קוקוס, 100 גרם אגוזי מלך טחונים דק, 100 גרם פרג, חצי כפית קינמון ומערבבים היטב את כל המרכיבים יחד כדקה וחצי.
  3. מוסיפים 3 ביצים, כוס שמן, 2 כוסות מיץ תפוזים, כפית תמצית רום, גרידה דקה מקליפת לימון שלם, מקציפים (אפשר בהחלט עם מקצפה ידנית) הכל יחד כ - 2 דקות עד שכל המרכיבים מתגבשים, משמנים תבנית בקוטר 24, יוצקים את המסה לתבנית ואופים 40 דקות / העוגה מוכנה כשקיסם עץ הננעץ בה יוצא נקי.

מתכונים קשורים

Translate »