עוגת גזר בחושה

google analytics במתכון זה צפו 14,338 גולשים

מתכון לעוגת גזר בחושה בלי מיקסר, בלי הפרדת ביצים ובקלי קלות.

Print Friendly

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות. מנפים לתוך קערה 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים כוס סוכר חום דביק, 2 כפות סוכר לבן, 1 סוכר וניל, מערבבים היטב בעזרת כף ומניחים בצד. שוברים 3/4 כוס אגוזי מלך לשברים בינוניים ומניחים בקערית אחרת. מגרדים במגרדת דקה 3 גזרים בינוניים (כוס גרידת גזר) ומוסיפים לקערית. משמנים סיר פלא או 2 תבניות אינגליש קייק ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערה 4 ביצים, כוס שמן וטורפים כשתי דקות עם מטרפה ידנית עד לקבלת קציפה בהירה. מוסיפים את המרכיבים היבשים, אגוזי המלך והגזר המגורד וטורפים כדקה עד לקבלת מסה אחידה.
  3. מכניסים לרבע כוס מים כפית אבקת סודה לשתיה, כפית אבקת קינמון, מערבבים, מוסיפים למסה, טורפים במרץ עד לקבלת מסה אחידה, מעבירים לתבניות ואופים כ - 45 דקות. בודקים את העוגה לאחר 40 דקות. אם קיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא נקי העוגה מוכנה. מוציאים את העוגה מהתנור ומכסים בנייר כסף בעודה חמה. לאחר 15 דקות מסירים את נייר הכסף. העוגה התבקעה מעט? הכל בסדר כך היא צריכה להיות.

מתכונים קשורים

Translate »