Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות ריבה

google analytics במתכון זה צפו 2,252 גולשים

עוגיות ריבה נוסטלגיות הכי ביתיות שיש. שומרים בקופסה אטומה ויש מה לנשנש כל השבוע עם הקפה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבצק - מנפים את הקמח ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים 220 גרם קוביות חמאה קרה מאד, 100 גרם סוכר ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים.
  2. לאחר שהמרכיבים הופכים לפירורים מוסיפים 1 ביצה ומעבדים עד לקבלת מסה פירורית. מוציאים את המסה הפירורית מהמעבד מזון, אוספים לכדור, משטחים מעט, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה. (חשוב לא להתעסק יותר מידי עם הבצק)
  3. לאחר שעה מדליקים תנור ל - 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בצד.
  4. מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק, מקמחים מעט את הבצק, מרדדים וקורצים כמות שווה על עוגיות בלי חור ועוגיות עם חור. מניחים בתבנית האפיה, מכניסים את התבנית לשלב השני התחתון של התנור ואופים 20 דקות להזהבה קלה.
  5. לאחר שהעוגיות הצטננו, מורחים על עוגיה ללא חור ריבה אדומה חלקה ומצמידים אליה עוגיה עם חור. כך עם כל העוגיות. מעטרים באבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »